Непотизам и партизација: Таравари избега од Здравство, продолжена рака ќе му биде братучедот Генц Таравари во УО на Заводот за рехабилитација на слух, говор и глас

Иако најави дека ќе го напушти Министерството за здравство и ќе се кандидира за градоначалник … Продолжи со читање Непотизам и партизација: Таравари избега од Здравство, продолжена рака ќе му биде братучедот Генц Таравари во УО на Заводот за рехабилитација на слух, говор и глас