понеделник, 20 ноември 2017 | Вести денес: 0 ново

Игри на (не)среќа

Продавач на лотарија:
– Купете си грепка, може да добиете 1 милион денари! …
– Остави ме, не сакам ништо да добијам! …
– Имам и од тие!

Top