недела, 19 ноември 2017 | Вести денес: 41 ново

Мајами пред и по ураганот Ирма (Видео)

Улиците се поплавени, стеблата се искоренети, уништени се и многу енергетски линии, поради што четири милиони луѓе останаа без струја.

Поплавен е и најголемиот аеродром на Флорида.

Метеоролозите и понатаму предупредуваат на опасност од појава на поројни поплави на местата кои ги уништи Ирма.

Top