среда, 22 ноември 2017 | Вести денес: 35 ново

Големо невреме во Задар (Видео)

Големо невреме го зафати хрватскиот град Задар. Улиците се како реки бидејки шахтите не можат да ја примат сета вода. Драматична е и сликата во трговскиот центар Супернова каде водата влезе во подземната гаража, ги „зароби“ автомобили и се искачи дури и до подвижните скали.

Top