среда, 22 ноември 2017 | Вести денес: 35 ново

Ирма ја пустоши Флорида со над 200 км/ч!(Видео)

Ураганот Ирма, кој достигна категорија од четврти степен денеска ја погоди Флорида, при што предизвика поплави во Мајами. Ударите на ветрот во јужните делови на Флорида се од 160 до 215 километри на час, зависно од локацијата. Околу сто илјади лица одлучиле бурата да ја пречекаат во своите домови и во засолништата.

Top