недела, 19 ноември 2017 | Вести денес: 22 ново

За помалку од еден час реновирал шупа и создал прекрасно место (Видео)

Неверојатно е што се можеме да направиме за еден час, доколку сме добро организирани и опремени.

Овие Aмериканци успеаја да исчистат едно запуштено станче, но и да го варосаат и да го уредат, за само 58 минути.

Мајсторите од целосно руиниран стан, направила „кутивче со сите нишани“.

Top