понеделник, 25 септември 2017 | Вести денес: 49 ново

Снимка од авион: Вака изгледа срцето на ураганот Ирма (Видео)

Капетанот Фил Бленчер управувал со леталото со мисија собирање меторолошки податоци со чија помош ќе се предвиди следното движење на Ирма.

Top