понеделник, 25 септември 2017 | Вести денес: 50 ново

Километарски колони на наплатната рампа Велес – Скопје (Фото)

Продолжениот викенд си го направи своето, километарски колони се создадоа на наплатната рампа Велес – Скопје, се чека повеќе од половина час.

Top