среда, 22 ноември 2017 | Вести денес: 36 ново

Делови од Сарај и Петровец утре без струја

Во периодот од 9 до 15 часот, без електрична енергија ќе бидат дел од корисниците од селото Буковиќ, а во периодот од 11 до 15 часот, корисниците од улиците „Саса“, делови од подулиците 12, 14 и 16, како и дел од Долно Којнаре.

Top