среда, 22 ноември 2017 | Вести денес: 36 ново

Дебар Маало претесно за публиката на големата забава „Супер Скопје“ (галерија)

Проектот „Супер Скопје“ се реализира во насока на подобрување на културно-забавната понуда во Скопје, а истата доаѓа на предлог и иницијатива на сопственици и менаџерите на угостителски објекти од повеќе локации од Скопје. Програмата и изборот на изведувачите, исто така, е правена по директен предлог на угостителите.

Бројна публика во Дебар Маало. Коце Трајановски и Град Скопје понудија одлична забава со „Супер Скопје“.

Големата забава Супер Скопје, која се одржува неколку викенди по ред,продолжи и вечерва со почеток во 21 часот. Посетителите, на сцената поставена на Боемска улица 2, се забавуваа со Нино Величковски и Тамбураши, Љубојна и Џамбо Агушев Оркестар.

Организатор на „Супер Скопје“ е ЈУ „Конгресен центар Александар Македонски“, а за реализацијата се задолжени „Горила Вајлд ентертејмент груп“ (Gorilla wild entertainment group).

Вечерите кога се одржува „Супер Скопје“ работното време на угостителските локали е продолжен за еден час.

 

Top