среда, 22 ноември 2017 | Вести денес: 36 ново

Kако ураганот Ирма уништува сѐ пред себе?

Додека Флорида го чека следниот удар со страв, ураганот Ирма дојде до Куба, откако зема десетици жртви на карипскиот остров.

Ирма, која падна во категорија 4 во петокот утрината, потворно ја врати силата денеска и се врати на категорија 5.

Погледнете како изгледа кога ураганот руши сѐ пред себе:

Top