недела, 19 ноември 2017 | Вести денес: 23 ново

Струга: Победата на ВМРО-ДПМНЕ на локалните, ќе доведе до предвремени парламентарни избори

ВМРО-ДПМНЕ денеска одржа состанок во Општинскиот изборен штаб во Струга. Штабот беше преполн, а за време на состанокот владееше победничка атмосфера

Набројната партија во Собранието на Република Македонија, ВМРО-ДПМНЕ интензивно и неуморно работи во пресрет на претстојните локални избори кои ќе се одржат на 15 октомври.

ВМРО-ДПМНЕ денеска одржа состанок во Општинскиот изборен штаб во Струга. Штабот беше преполн, а за време на состанокот владееше победничка атмосфера.

Членовите на ВМРО-ДПМНЕ порачуваат дека победата е повеќе од очигледна, а таа како што велат, ќе придонесе до предвремени парламентарни избори со што народот ќе го зададе последниот удар на СДСМ.

Top