сабота, 18 ноември 2017 | Вести денес: 79 ново

Се очекува победа уште во првиот круг: Салата во Илинден претесна за сите членки на УЖ на ВМРО ДПМНЕ

Можеше да се забележи победничка и еуфорчна атмосфера, а тие порачаа дека ВМРО-ДПМНЕ убедливо ќе победи во првиот круг од изборите

ВМРО-ДПМНЕ и нејзините членови неуморно работат на терен во пресрет на локалните избори кои ќе се одржат на 15 октомври.

Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ од Илинден денеска одржа состанок, а салате беше претесна за да ги собере членките на Унијата.

Можеше да се забележи победничка и еуфорчна атмосфера, а тие порачаа дека ВМРО-ДПМНЕ убедливо ќе победи во првиот круг од изборите.

Top