Масовни отпуштања: Три големи странски компании ја напуштаат државата

Новата влада наследи шеесетина компании сериозно заинтересирани да отворат свои капацитети во Македонија и со тоа … Продолжи со читање Масовни отпуштања: Три големи странски компании ја напуштаат државата