Груевски: Владата на СДС и Заев се откажува од 60 странски компании и над 25.000 работни места

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски на денешната прес-конференција истакна дека СДСМ се откажува од речиси … Продолжи со читање Груевски: Владата на СДС и Заев се откажува од 60 странски компании и над 25.000 работни места