вторник, 19 септември 2017 | Вести денес: 72 ново

Свадбениот танц на Димитар и Сара Мејс (видео)

Минатото лето во месец август на плажа во Стомио, Грција, Димитар Атанасовски ја запроси својата сакана Сара Мејс, а една година подоцна на истиот датум си го дадоа својот збор и пред Бога. Младоженецот го заобиколи клишето и отиде по невестата качен на мотор, а пак таа го дочека во уникатно невестинско издание кое го најави и претходно во медиумите. Она што долго ќе се зборува е нивниот прв свадбен танц… Погледнете го видеото и ќе ви биде јасно зошто:

Top