недела, 19 ноември 2017 | Вести денес: 31 ново

Како се печатат парите (ВИДЕО)

Сте се запрашале ли некогаш како се печатат парите? На оваа снимка е прикажано печатењето на банкнотата од 20 евра.

 

Top