вторник, 19 септември 2017 | Вести денес: 77 ново

Домашна ракија од кока-кола (ВИДЕО)

Кока-колата има многу шеќер во неа, што значи дека е можно да се претвори во ракија. Да погледнеме како му успеа ова на амбициозниот млад Русин.

Top