вторник, 21 ноември 2017 | Вести денес: 126 ново

И кралот на животните е геј (ВИДЕО)

Хомосексуалноста иако поретко, ја има и меѓу животните. Најпознати хомосексуалци во животинскиот свет се хиените, но од истополова љубов не се лишени ниту кралевите – лавовите.

Top