среда, 22 ноември 2017 | Вести денес: 0 ново

Ја заведе цела Југославија – како изгледа познатата лото девојка на почетокот на нејзината кариера (фото)

Сузана Манчиќ беше една од најатрактивните водителки во поранешна југославија. Таа кариерата ја започна како лото девојка, а и денес, после толку години сте ја паметат по улогата на водителка на играта на среќа.

Се сеќавате ли како изгледаше тогаш?!

Top