среда, 18 октомври 2017 | Вести денес: 109 ново

Зошто немаше фејсбук и инстаграм попладнево?

Корисниците на социјалните мрежи фејсбук и инстаграм во денеска во попладневните часови не можеа да се логираат. Корисниците ширум светот имаа проблем при логирањето, а фејсбук пишуваше дека ја надградува страницата.

Стотици корисници пријавија разни проблеми, а најголем беше тоа што не постоеше можност да се споделуваат содржини на профилите.

Најмногу проблеми се забележани во Велика Британија, централна Европа и САД. Ова е вторпат неделава фејсбук да има проблемите со нормално функционирање.

 

Top