среда, 22 ноември 2017 | Вести денес: 0 ново

Анастасија станува пејачка, првата песна ѝ ја напиша…

Иако долго велеше дека има други амбиции, Анастасија сепак реши да биде пејачка и да се проба во тие води.

Анастасија Ражнатовиќ ќе тргне по стапките на мајка си. Таа наредниот месец влегува во студио да ја сними првата песна.
Иако долго велеше дека има други амбиции, Анастасија сепак реши да биде пејачка и да се проба во тие води.
Песната ќе и ја прави Марина Туцаковиќ која е задолжена и за сите хитови на Цеца.

Top