Наместо да собира мигранти, Владата нека се грижи за социјално ранливите категории

Граѓаните масовно се изјаснуваат против населувањето на мигранти и создавање мигрантски кампови. Денес во паркот … Продолжи со читање Наместо да собира мигранти, Владата нека се грижи за социјално ранливите категории