вторник, 21 ноември 2017 | Вести денес: 126 ново

На сопругот му наместила малолетничка, но не ја очекувала неговара реакција (ВИДЕО)

Жена на својот сопруг му наместила заводничка која му пристапила додека ги хранел патките во паркот. Девојката лажела дека не е полнолетна, што на крајот не му засметало на напалениот маж.

To Catch a Cheater, или во превод „Фатете го прељубникот“, е Јутуб канал кој открива колку некој ја цени својата врска. Личноста на својот партнер му мести атрактивна заводничка или заводник и потоа со скриена камера ја прати неговата реакција.

Овој пат жената на својот сопруг му наместила „малолетна“ заводничка која му пристапила додека ги хранел патките во паркот. Започнале разговор и набрзо му кажала дека не е полнолетна, иако имала 18 години. Почнала да го заведува со истегнување, на што тој останал затекнат.

Сепак, успеал да се снајде и ѝ понудил пријателство и го земал нејзиниот број, а сопругата останала згрозена. Сопругот сфатил дека паднал во замка откако приметил дека девојката била озвучена, но било предоцна. Шокираната жена сфатила дека бракот ѝ е лажен.

– Сега знам дека живеам со странец, заклучила таа.

Top