вторник, 21 ноември 2017 | Вести денес: 107 ново

Возач го пронајде крајот на виножитото

Еден возач од Јапонија при возењето видел виножито, а потоа го пронашол и неговиот крај.

Тој фотографијата ја објавил и на Твитер, а крајот на виножитото го дочекал на патот.

Top