среда, 22 ноември 2017 | Вести денес: 100 ново

Ѓорѓи Спасов: Братучедот на Шекеринска ги обвинува Жерновски, Шиповиќ и Саша Богдановиќ дека се криминалци

Македонската јавност е сведок на отворена војна на социјалните мрежи меѓу низа сдсмовски функционери и активисти. Поранешниот генерален секретар на СДСМ, екс министер и амбасадор Ѓорѓи Спасов  пишува дека братучедот на Шекеринска ги обвинува Жерновски, Шиповиќ и Саша Богдановиќ дека се криминалци.

-Кандидирањето на Жерновски ќе биде катастрофална грешка за коалицијата. Човекот нема никаков сенс за јавните простори, за доброто на послабите учесници во сообраќајот, за децата, хендикепираните, велосипедистите, вели во интервју за Мактел братучедот на Радмила Шекеринска, Никола Наумоски.

Шиповиќ: Корупцијата на Жерновски оди преку неговиот шофер

Top