Шиповиќ: Корупцијата на Жерновски оди преку неговиот шофер

Претседателот на Советот на Општина Центар Мирослав Шиповиќ продолжува да го разобличува работењето на градоначалникот … Продолжи со читање Шиповиќ: Корупцијата на Жерновски оди преку неговиот шофер