вторник, 21 ноември 2017 | Вести денес: 107 ново

Соопштение на СДСМ во врска со прислушкувањето на дипломати од Србија

Во врска со обвинувањата од државниот врв на Србија кон македонската Влада за откриената афера за прислушкување на нивни дипломати, органи и институции на Република Србија, СДСМ испрати соопштение до јавноста.

Ви го пренесуваме интегрално:

Кромиди Запад

*** Целта на „Двоглед“ е да се сврти вниманието на одредени појави во општеството. Секоја сличност со вистинските луѓе и институции е случајна.

Top