среда, 22 ноември 2017 | Вести денес: 100 ново

Карлеуша за Србија на Евровизија 2018?

Директорот на најголемата српска продукција „Гранд“ Саша Поповиќ преговара Јелена Карлеуша оваа година да се појави на Евровизија како претставничка на Србија.

Според него, само Карлеуша може да ѝ донесе уште една победа на Србија.

Карлеуша на Твитер доста прецизно објасни под кои услови едиствено ќе настапи за својата земја.

Top