недела, 19 ноември 2017 | Вести денес: 1 ново

Македонки нудат еротска масажа во дискретен амбиент за 50 евра

Еротски масажи во дискретен амбиент почнувајќи од 50 евра, па нагоре, се нудат на интернет сервисите за огласи. Девојки од македонска и албанска етничка припадност велат дека ќе ја исполнат секоја ваша желба.

Нудењето и наплаќањето на сексуални услуги е забрането со закон, но овие личности преку „масажа“ го нудат своето тело „на тацна“.

Извор: Репортер.мк

Top