вторник, 21 ноември 2017 | Вести денес: 107 ново

Срамна македонска култура (фото)

Фото: Ѕид на сообраќајниот срам

Пластични шишиња, лименки, најлонски ќеси, хартии – ова е сликата од патот кој води од Скопје кон Охрид. Македонската некултура се покажува на дело…

Граѓаните коментираат дека додека нема строги казни и правилна школска едукација нема ништо да се смени.

Top