среда, 22 ноември 2017 | Вести денес: 100 ново

На Игор му е потребна нашата помош!

Четиринаесетгодишниот Игор Геленчев за 20 дена мора да се оперира поради тумор на мозокот, но сега му најпотребна нашата помош на него и на неговата фамилија.

Сите кои сакаат на било кој начин да помогнат или им требаат информации или потврдни документи нека се јават на : 235 325 или 071 318 325 .

За донации од странство:
IGOR GELENCHEV
Vodenska bb, Bogdanci, Republic of Macedonia
SWIFT CODE: STOBMK 2X
IBAN: MK07200003207128355 EUR

Top