вторник, 21 ноември 2017 | Вести денес: 107 ново

Скопје ќе татни-АРМ вечерва ќе има почесна артилериска стрелба!

Армијата на Република Македонија (АРМ) ги известува граѓаните на Скопје дека вечерва во 19.00 часот на почетокот на централната свеченост ќе изврши почесна артилериска стрелба со испалување на 10 артилериски плотуни од касарната Илинден во Скопје.

Оваа активност е во рамки на прославата на Денот на АРМ – 18 август.

Организаторите најавија многу активности за денеска, меѓу кои и огномет.

Top