вторник, 21 ноември 2017 | Вести денес: 107 ново

Седиштата од автобусите пред и по перење (ВИДЕО)

Кога се возиме со автобусите на градскиот превоз, најчесто брзаме да си фатиме место и да седнеме, не обрнувајќи внимание врз што всушност седнуваме…

Потоа со истите тие пантолони, фармерки, фустан … ќе седнеме и дома врз креветот на кој спиеме. И после се чудиме од каде сите тие зарази и инфекции.. Да не ги споменуваме оние што седнуваат врз седиштата со гола кожа облечени во кратки шорцеви.

Епа ова видео се надеваме дека ќе ви ги отвори очите да бидете повнимателни во иднина. Можеби токму ова е мотивацијата која ви требаше за да ја соблекувате облеката веднаш штом ќе зачекорите дома и да се облечете во чиста облека која ја носите по дома. И да заборавите на шорцевите доколку планирате да се возите долго време со автобус.

За среќа, и овие седишта колку-толку некогаш се перат.

Top