среда, 22 ноември 2017 | Вести денес: 100 ново

Аеродром во моето срце ја објави локацијата каде ќе се гради бегалската населба

Наместо рајски парк бегалска населба. Фејсбук групата Аеродром во моето срце објави дека паркот до ФФМ бил избран за идеално место за изградба на згради за бегалците. НВО со месеци го разгледувале теренот во Аеродром и биле одбрани неколку потенцијални локации.

Top