недела, 19 ноември 2017 | Вести денес: 7 ново

Секс пози кои мора да ги пробате до крајот на летото (18+)

Колку и да не сакаме, на летото му се ближи крајот. Затоа, искористете ги последните недели за да си поставите нови секс предизвици по кои ќе го паметите.

Во листата која сакате да ја завршите додека официјално не дојде есен, вметнете ги и овие пози:

1. Секс во скут со нозете на рамениците на партнерот

2. Ножички

3. Лажичка

4. Секс во романтична прегратка

5. Модифицирана мисионерска

6. На тврда подлога

7. Со споени, поткренати нозе

8. Обратна каубојка (жената треба да ја префрли тежината на колениците)

9. Мисионерска под агол

10. Со една подигната нога на неговите раменици

Top