сабота, 18 ноември 2017 | Вести денес: 0 ново

Коплетен ремонт-Северина беше на преправка!

Северина не престанува да вложува во себе. Според пишувањата на хрватските медиуми, таа решила да го усоврши својот изглед променувајќи ја фризурата и корегирајќи некои детали на лицето.

Според нив, таа усните ги корегирала со хијалурнска киселина, за што издвоила од 300 до 500 евра.

Посвежиот изглед на усните е очигледен, но не се запрела на тоа, туку ја смени и должината на косата, односно направи надградба.

Комплетниот изглед го заокружи со скапи парчиња облека.

Top