среда, 22 ноември 2017 | Вести денес: 100 ново

Не можеше да продолжат по старо-Лука ангажирал психолог поради Наташа!

Наташа Беквалац повеќе пати зборуваше за нејзиниот проблем, но постојано го одлагаше неговото решавање.

Сепак како сега е бремена, оставањето на цигарите е нешто што и е приоритет, со оглед на тоа дека овој порок сериозно може да и го загрози бебето.

-Наташа ја гризе совест поради тоа што се труе со никотин, а е бремена, па со сите сили се труди што помалку да пуши. Меѓутоа се случува да испуши по две кутии цигари. На Лука тоа му пречи и реши на Наташа да и пронајде експерт кој ќе и помогне, односно психолог кој ќе и помогне во одвикнувањето-изјавил извор близок на парот.

 

 

Top