четврток, 19 октомври 2017 | Вести денес: 125 ново

Метеорски дожд над Преспа (фото)

 

Метеорскиот дожд „Персеиди“ регистриран од фотоапаратот на битолчанецот Диоген Хаџи-Коста Милевски. Тој овие фотографии ги направил синоќа во периодот од 21:30 часот до 23:20 часот, на плажата Сливница во Преспа.

Останатите фотографии погледнете ги на следниот линк.

Top