вторник, 17 октомври 2017 | Вести денес: 91 ново

Најопасните аеродромски писти во светот (Видео)

Локалната клима и географска локација ги прават овие писти најопасни во светот.Лошата видливост, планинските предели и морските гребени се дел од проблемите со кои пилотите се соочуваат при слетување и полетување на авионите.

Top