петок, 20 октомври 2017 | Вести денес: 1 ново

Предупредување за сите метеопати: Вонредна биометеоролошка прогноза

Со оглед на тоа дека вечерва и во текот на ноќта кон утрешниот ден (недела) ќе има драстичен и брз пад на температурите дури за повеќе од 10 степени за краткок временски период биометеоролошките услови значително ќе се влошат, пишува „Метеомакс“.

Најмногу проблеми ќе имаат граѓаните кои имаат проблеми од времето (метеопатите). Тие ќе чувстуваат главоболки, болки во коските и на местата од старите рани, гадење, вртоглавица, па и несоница. Потребно е веднаш да побараат совет од лекар.

 

Top