Не се ни појавил ниту во публиката на СВП, а стана претседател на УО: Поетот со јакната доби функција

Дарко Лешоски е новиот претседател на Управниот одбор на Струшките вечери на поезијата (СВП). Лешоски … Продолжи со читање Не се ни појавил ниту во публиката на СВП, а стана претседател на УО: Поетот со јакната доби функција