четврток, 19 октомври 2017 | Вести денес: 0 ново

Панел дискусија на тема „Тетово наместо во 21 век се враќа во 19-от“

Тетово наместо во 21 век се враќа во 19-от “ е темата на денешната панел дискусија во организација на ВМРО-ДПМНЕ.

Панел дискусијата ќе се одржи со почеток од 17:00 часот во Централниот штаб на ВМРО-ДПМНЕ, во Палата др. Христо Татарчев.

Top