четврток, 19 октомври 2017 | Вести денес: 0 ново

Без вода утре од 23 часот високата зона во Аеродром и Ново Лисиче

Поради отстранување дефект на водоводна цевка, утре (11 август) од 23 часот до завршување на зафатот без вода ќе бидат корисниците од високата зона во населбите Аеродром и Ново Лисиче.

Регионалниот центар за управување со кризи по известувањето добиено од ЈП Водовод и канализација соопшти дека дефектот што ќе се отстранува е на водоводна цевка со пречник 400 мм на ул. Новопроектирана – Сервисна зона југ во населба Кисела Вода.

Top