среда, 22 ноември 2017 | Вести денес: 0 ново

Извадете ја тапата од шишето за 10 секунди (ВИДЕО)

Ако ви пропаднала тапата во виното, не е крај на светот. Наместо да се нервирате, извадете ја за десет секунди.

Top