четврток, 19 октомври 2017 | Вести денес: 0 ново

Пред сите операции: Првиот настап на Рада Манојловиќ (ВИДЕО)

Рада Манојловиќ се појави првпат како натпреварувач во „Ѕвездите на Гранд“, а потоа и се вивна во ѕвездите. На првиот настап, без професионална шминка и пластични корекции изгледа како девојка од соседството.

Рада Манојловиќ се натпреварување во сезоната 2006/07 година, а тогаш победата ја однесе Душан Свилар.

Првио настап на Рада можете да го проследите на ЛИНКОТ.

Top