среда, 22 ноември 2017 | Вести денес: 0 ново

Титаник плови во Охридското Езеро (ФОТО)

Мал рибарски брод и број на патници колку во Титаник е совршена слика за превозот во Индија. Но, не, ова не е Индија, ова е Македонија, а преполнетиот брод не крстари по индиските реку, туку по Охридското Езеро.

Се уште се свежи сеќавањеата на бродската несреќа во која животот го изгубија 15 бугарски туристи, но според фотографијата објавена на Ѕидот на сообраќајниот срам не сме ја научиле лекцијата и на праг сме на уште една, поголема несреќа.

Седум години од потонувањето на бродот „Илинден“

Top