четврток, 19 октомври 2017 | Вести денес: 124 ново

Погледнете како звучи детскиот хит „Марионка“ изведена после 25 години! (Видео)

И после две ипол децении, децата се уште ја слушат во градинките ширум Македонија песната „Марионка’’ на струмичанецот Васил Гарванлиев. Погледнете како после 25 години Гарванлиев ја изведува песната.

Top