среда, 23 август 2017 | Вести денес: 1 ново

Пожар во Поречието, жителите бараат помош (видео)

Пламени јазли беснеат низ цела Македонија. Најкритично е во Поречието, кај селото Могилец каде пожарот излегува од контрола. Овие фотографии и снимка испратени до нашата редакција покажуваат дека ситуацијата е сериозна и под итно е потребна помош.

Top