Телеграф: Дали новиот државен секретар Милошев е незаконски поставен?

Претседателот на општинската организација на СДСМ Штип Владимир Милошев на почетокот на овој месец беше … Продолжи со читање Телеграф: Дали новиот државен секретар Милошев е незаконски поставен?